Falcao, Neymar, Adriano Gallinari i ostali poručili Balotellijevom bratu: Ti si lažov!

Balotelli objavio video

Falcao, Neymar, Adriano Gallinari i ostali poručili Balotellijevom bratu: Ti si lažov!

Italijanski fudbaler koji trenutno nastupa za Nicu Mario Balotelli navikao nas je samo na zanimljive nastupe u javnosti.

Balotelli je često znao preći granicu normalnog ponašanja te je upravo zbog toga morao otići iz nekih klubova u kojima je igrao, ali nekadašnji napadač Manchester Cityja zna biti i veoma zanimljiv.

Pravi dokaz za to je video kojeg je Mario objavio na Instagramu, a koji se vjerovatno neće mnogo dopasti njegovom bratu Enocku jer ga 'vrijeđaju' brojne fudbalske zvijezde.

Naime, Mario je, prema njegovim riječima, pobijedio svog brata na FIFA-i, ali ovaj to neće da prizna, pa je Balotelli odlučio da nagovori svoje slavne prijatelje iz svijeta fudbala da mu poruče da je lažov.

Radamel Falcao, Neymar, Marco Mazerazzi i Adriano Gallinari samo su neka imena koja se pojavljuju u ovom videu.

Top Komentari

Keno
Moram vam priznati, znate kako se radi clickbait
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi