Baš nema granica: Wandin video iz teretane napravio haos na Instagramu

Ponovo u centru pažnje

Baš nema granica: Wandin video iz teretane napravio haos na Instagramu

E. Čaušević

Wanda Nara ponovo je zaludila muške fanove objavom na Instagramu.

Wanda i Icardi s porodicom vrijeme kućne izolacije provode na jezeru Como, a supruga argentinskog napadača je itekako aktivna kada su u pitanju objave na društvenim mrežama.

Ona je i danas itekako aktivna na Instagramu, a loše vremenske prilike iskoristila je za trening u teretani koja se nalazi u sklopu kuće u kojoj boravi porodica Icardi.

Wanda je objavila video iz teretane i fanove je zaludila svojim golišavim izdanjem. No, za nju ovo i nije baš neka novost, ali čini se da iz dana u dan pomjera granice.

Top Komentari

manijaci_____
Novinarcici ako se nekom drka moze otic i nac njen profil il od onih ostalih a ne morate se ovdje brukat na "sportskom" portalu
8 0
Miky007
Koliko je odvratna nista drugo i ne vidim!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi