Baš su sretnici: Najseksipilnija sutkinja na svijetu sudit će Hajduku

Baš su sretnici: Najseksipilnija sutkinja na svijetu sudit će Hajduku

O. Lekić

Nadolazeću reprezentativnu pauzu u Hajduku će iskoristiti za odigravanje prijateljske utakmice u Poljskoj. Splićani će, naime, gostovati u Zabrzeu gdje će uveličati 70. rođendan prvoligašu Gorniku.

Poljaci najavljuju da će to uistinu biti spektakl, no za ovu vijest od samih aktera je kudikamo važnija osoba koja će dijeliti pravdu na toj utakmici. Sa zviždaljkom u ustima na meču između Gornika i Hajduka će paradirati, ni manje ni više, nego Karolina Bojar koju su britanski mediji proglasili najseksipilnijom sutkinjom na svijetu.

Da joj je pripala čast da dijeli pravdu na predstojećoj utakmici Karolina je potvrdila i na društvenim mrežama, a mnogi su uvjereni da se na njezine odluke, kakve god bile, neće žaliti ni jedni ni drugi.

Njezina sudijska karijera nije stigla ni od kud. Ona je samo nastavila tradiciju koju je pokrenuo njezin djed Carol Bojar, također fudbalski sudac, a interesantno, uz suđenje studira i pravo u svojoj zemlji.

Karolina je svojim izgledom naprosto zaludjela svijet, a kada pogledajte njezine fotografije u galeriji, shvatit ćete i zašto.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Ja ne vidim cime je zaludjela svijet?! Sasvim prosjecna djevojka, nista spektakularno. Ima sve sto treba da ima prosjecna cura. Kod nas svaka druga djevojka je bolja od nje. Eeee sad, ako je toliki spektakl sto je sudac djevojka. Onda jest spektakl.
4 0
Benjamingst
Ode Fudbal u p.m....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi