Batshuayi dominira društvenim mrežama

Slatka osveta Costi

Batshuayi dominira društvenim mrežama

M. Šljivak

Napadač Chelseaja Michy Batshuayi sinoć je svom timu donio veliku pobjedu u Madridu protiv Atletica.

Plavci su slavili s 2:1, a belgijski fudbaler je postigao gol za pobjedu u samom finišu meča.

Nakon utakmice Batshuayi se družio s nekadašnjim igračima Chelseaja, a sada članovima Atletico Madrida. Naravno, radi se o Fernandu Torresu i Diegu Costi.

Belgijanac je odlučio da preko društvenih mreža "spusti" Diegu Costi, pa je ispod fotografije s njim i Torresom napisao.

"Velika mi je čast što sam upoznao velikog napadača kojeg sam gledao kao dječak. I ne, ne govorim o Diegu", napisao je napadač Chelseaja.

Naravno, radi se o šali kojima je Belgijanac sklon i često na društvenim mrežama zna komentarisati sve i svašta.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi