Bayern ide korak naprijed

Bayern ide korak naprijed

E. Škorić

Ono što možete na Allianz-Areni u Minhenu ne možete niti na jednom drugom stadionu. 

Zamislite da ležite u sobi hotela od pet zvjezdica i gledate najbolje igrače svijeta? Na Allianz Areni je to moguće. Kao gosti hotela Marriotta imate mogućnost da iz sobe gledate pravo na teren minhenskog stadiona.

Neki gledaju direktno s tribina u ne baš fantastičnim uslovima, drugi na malim TV ekranima iz vlastitog stana, no oni debljeg džepa mogu da si priušte i ovakvo iskustvo.

Bayern i Marriott možda mogu da donesu potpuni ugođaj i uživanje, ali mnogi će opet vjerujemo radije ostaviti novac u novčaniku, a Bayern pratiti s neke od tribina ili iz udobnosti kauča u vlastitom stanu.

Hotel Marriott sponzor je Bayerna do kraja 2020. godine, pa je i ovo vid saradnje njemačkog giganta i ugledne ugostiteljske kompanije.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi