Bayernov golgeter neprepoznatljiv: Šta uradi Lewa?
Foto: Instagram

Robert Lewandowski promijenio imidž

Bayernov golgeter neprepoznatljiv: Šta uradi Lewa?

Nezaustavljiva gol mašina, Robert Lewandowski, godinama "rešeta" protivničke mreže, ali sada nije iznenadio nekim super atraktivnim golom, već svojom novom frizurom.

Lewandowski je predvodio Poljsku do plasmana na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a ekipa Bayerna se teško može zamisliti bez njega u vrhu napada.

Ali sljedeći put kada ga vide na terenu, navijači Bayerna će ga teško prepoznati. Lewandowski se na Instagramu pohavlio svojom novom frizurom i iznenadio sve svoje pratioce na ovoj društvenoj mreži.

Sjajni Poljak je potpuno promijenio boju svoje kose, a ispod fotografije koju je objavio je poručio: "Ponekad morate nešto promijeniti."

Ipak, njegov novi imidž, sudeći prema komentarima na Instagramu, i nije naišao na najbolji prijem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi