Mehmed Baždarević u Sarajevu u društvu poznatog pjevača
Foto: Instagram

Bivši selektor Zmajeva

Mehmed Baždarević u Sarajevu u društvu poznatog pjevača

Eldar Ganibegović

Bivši selektor fudbalske reprezentacije BiH i legenda Željezničara Mehmed Baždarević nalazi se u Sarajevu.

Popularni Meša se sinoć u jednom od sarajevskih hotela družio s poznatim pjevačem Bobanom Rajovićem, koji je fotografije s njim podijelio na Instagram storyju.

"Srdačan susret s mojim prijateljem Mehmedom Baždarevićem", napisao je Rajović.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Nakon druženja u hotelu odlučili su i da prošetaju Baščaršijom.

Opis nije dostupan.

Inače, Mehmed Baždarević je oko godinu dana bez posla nakon što je napusio Guingamp poslije 21 utakmice provedene na klupi tog tima.

Kada je Dušan Bajević napustio kormilo Zmajeva, Baždarević se spominjao kao jedan od kandidata za preuzimanje naše selekcije, ali na kraju je izbor pao na bugarskog stručnjaka Ivayla Peteva, a Meša nije bio ni u užoj konkurenciji gdje se našao Sergej Barbarez.

Top Komentari

snupi
Koliki mu je prijatelj da mu ni ime ne zna.... MehmeT
8 0
amarosimbrko
Bobane imas jos legendi u Sarajevu nije samo Mesa javi se ? RAJOVIC JE JEDAN OD RIJETKI KOJI JE U OVOM POSLU GOSPODIN I SMEKER I NIJE NACIONALISTA STO JE ZA POHVALU ????
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi