David Beckham zgrozio javnost zbog fotografije s kćerkom Harper Seven

Njegova supruga ju objavila na Instagramu

David Beckham zgrozio javnost zbog fotografije s kćerkom Harper Seven

E. Čaušević

Legendarni engleski fudbaler David Beckham našao se na meti kritika zbog fotografije koja se pojavila na Instagramu.

Njegova supruga Victoria objavila je nekoliko fotografija na Instagramu Beckhama i kćerke Harper Seven, a jedna od njih je zgrozila javnost.

Naime, na jednoj od fotografija se vidi kako Beckham ljubi svoju kćerku u usta i zbog toga je dobio ogromne kritike javnosti.

Za porodicu Beckham to nije ništa čudno jer su i ranije objavljivali slične fotografije. Njima je to očito prihvatljivo, ali je dosta veći broj onih koji se zgražaju na takve stvari.

Top Komentari

Opijum
Auuu skandalozno, mrs u zatvor istetovirani
0 3
stakleni
Ne ljubi je u usta nego se cmoknu na usne, što apsolutno nije ništa čudno izmežu roditelja i djeteta. To radimo i to smo radili kroz evoluciju. Da su se zažvalili francuski, onda bi definitivno bio problem.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi