David Beckham želi kao Michael Jordan

Englez inspirisan dokumentarnim serijalom The Last Dance

David Beckham želi kao Michael Jordan

David Beckham je navodno u razgovorima sa streaming servisima o mogućem snimanju i emitovanju dokumentarnog serijala o njegovom životu.

Kako pište The Sun, nekada slavni fudbaler je oduševljen i inspirisan Netflixovim dokumentarnim serijalom "The Last Dance" o životu i karijeri najboljeg košarkaša svih vremana Michaela Jordana.

Poželio je i Beckham nešto slično i navodno će sam producirati serijal, ukoliko do snimanja istog uopšte dođe, preko svoje kompanije Studio 99 koju je lansirao prošle godine.

Kada su platforme koje bi emitovale serijal u pitanju, pominju se Amazon i Netflix. Navodno je Beckham upravo sa pomenutim kompanijama u pregovorima.

Ipak, Beckham se želi više bazirati na svoj život nakon karijere profesionalnog fudbalera, a posebno na put do osnivanja vlastite MLS franšize, Inter Miamija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi