Beckham poslao poseban poklon za Rashforda

Posvetio mu i zanimljivu poruku

Beckham poslao poseban poklon za Rashforda

E. Čaušević

Legendarni engleski fudbaler David Beckham još jednom je dokazao da je veliki čovjek.

Beckham je najbolje dane svoje karijere proveo u Manchester Unitedu, te stalno dokazuje da je i dalje veliki fan ekipe sa Old Trafforda. Popularni Becks odlučio je poslati poseban poklon za novu zvijezdu Crvenih đavola Marcusa Rashforda.

Naime, Beckham je Rashfordu poslao dres u kojem je nekad nastupao za United, ali je imao i posebnu poruku za mladog fudbalera. Naravno, Rashford je to morao podijeliti sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

"Za Marcusa, želim ti sreću i nastavi raditi jako i igrati sa zadovoljstvom i strašću. S ljubavlju David Beckham", poručio je Becks.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi