Beckham se osramotio: Znate li ko će osvojiti Ligu prvaka?

Vežu ga lijepe uspomene za Milan, ali...

Beckham se osramotio: Znate li ko će osvojiti Ligu prvaka?

David Beckham se nakon završetka profesionalne karijere prilično udaljio od fudbalskih zbivanja, a dokaz tome je i nedavna izjava koju je dao za britanske medije.

Beckhama su novinari upitali za prognozu osvajača ovosezonske Lige prvaka, a ovaj se poprilično osramotio odgovorom.

"Ne znam, uvijek je konkurencija strašna. Otprilike se zna nekoliko klubova koji vode glavnu riječ, a tipujem da će šampion biti United, PSG ili Milan", rekao je bivši engleski reprezentativac.

Beckham je iskazao simpatije prema tri svoja bivša kluba, a zanimljivo je da je u izjavi zaboravio spomenuti Real Madrid, za koji je nastupao u periodu od 2003. do 2007. godine.

Lojalnost je divna stvar, i sve bi bilo sjajno da Beckham nije zaboravio vrlo bitnu stvar: Milan ne učestvuje u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti