Ben Yedder, najomraženiji igrač na FIFA-i, odlučio je nagraditi "dušmane"
Foto: Youtube / screenshot

Igrač Monaca ima nevjerovatne ocjene

Ben Yedder, najomraženiji igrač na FIFA-i, odlučio je nagraditi "dušmane"

S. Bošković

Wissam Ben Yedder najomraženiji je fudbaler u video igri FIFA 20, a on tu činjenicu voli.

Prošle sezone Yedder je dijelio mjesto najboljeg strijelca Ligue 1 uz Kyliana Mbappéa s 18 golova, a nakon takvog uspjeha stigla je i nagrada iz EA Sporta.

Naime, tim zadužen za razvoj popularne fudbalske simulacije Yeddera je unutar igre uključio u Ultimate Team gdje je odabran u tim sezone s ocjenom od 97.

Kartica koja omogućuje da Yeddera imate u virtualnom timu je zbog takve ocjene postala abnormalno skupa što je onima koji su je uzeli davalo veliku prednost, a igrače koji nisu mogli da priušte Francuza u svom timu su bili iznervirani. Naravno, kao i uvijek našlo se tu i nekoliko razbijenih kontrolera, no Ben Yedder odlučio je da se na neki način oduži svima koji su zbog njega bili iznervirani. 

Ovaj fudbaler odlučio je tako da na svom Instagram profilu, na kojem je nedavno prešao 500.000 pratitelja podijeli pet novih kontrolera.

"Hvala svima koji su dio ove moje velike obitelji. Ako ovaj post dostigne 50.000 lajkova napravit ću takmičenje u kojem ću podijeliti pet potpisanih dresova i pet potpisanih kontrolera koje ste slomilili zbog mene".

Naravno, fanovi su bili oduševljeni što je Ben Yedder upoznat sa situacijom u FIFA-i 20, a jedan mu je napisao: "Jedan kontroler? 75 kontrolera", aludirajući na to da ih je slomljeno mnogo, mnogo više.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi