Benjamin Mendy pušten na slobodu
Foto - Instagram

Optužen za višestruko silovanje

Benjamin Mendy pušten na slobodu

M. Šljivak

Fudbaler Manchester Cityja Benjamin Mendy (27) pušten je iz pritvora u kojem je proveo prethodnih nekoliko mjeseci zbog optužbi za silovanje.

Francuza je pet žena optužilo za silovanje, a ukupno ga se tereti po osam tačaka optužnice u kojima su silovanje i seksualni napad.

Mendy se pred sudom trebao naći tokom januara. Ipak, odlučeno je da se suđenje odgodi za ljeto ove godine, pa je Mendy podnio zahtjev za puštanje na slobodu.

Sud je na kraju odlučio da francuski fudbaler može uz kauciju izaći na slobodu i on je danas pušten iz pritvora.

Međutim, Mendy neće moći da radi šta hoće. Pušten je pod posebnim uslovima i pred sudiju će ponovo 24. januara.

Benjamin Mendy je u Manchester City stigao 2017. godine iz Monaca. Odigrao je samo 75 utakmica zbog silnih problema s povredama, a van terena je konstantno izazivao skandale.

Nakon svih optužbi teško da će ikad više zaigrati fudbal, a vidjet ćemo šta će se s njim desiti nakon suđenja.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malmi_Suomi
Hajde valjda su ti u zatvoru pokazali kako je silovati i da nećeš više nikada pokušati bijedniče. Hipotetički šta da je neko tvoju kćer silovao majkicu ti odvratnu. Sve pare svijeta si imao i našao silovati. Nadam se da sada " kakiš" nakon zatvora lakše tj . nemaš " zatvor " više" ? P li ti M BEZOBRAZNA
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi