Objavljeno da se viđa s tri različite djevojke već mjesecima, a on se odlučio konačno oglasiti

Grealish u centru ljubavnog skandala

Objavljeno da se viđa s tri različite djevojke već mjesecima, a on se odlučio konačno oglasiti

E. Čaušević

Jack Grealish je ljetos napustio Aston Villu i prešao je u Manchester City za čak 100 miliona funti.

Grealish je tako postao jedan od najplaćenijih engleskih igrača ikad, a City ponovo nije štedio svoj novac kako bi doveo igrača kojeg je htio Pepe Guardiola pred početak sezone.

Ovaj 26-godišnjak je pokazao da se radi o sjajnom igraču, te je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 15 mečeva u svim takmičenjima za City i uspio je zabiti dva gola i dodati tri asistencije.

Međutim, Grealish se ovih dana nalazi u centru pažnje engleske javnosti zbog svog burnog ljubavnog života.

Engleski tabloid The Sun objavio je jučer da su otkrili nevjerovatne informacije o Grealishovom ljubavnom životu, te su objavili da fudbaler Manchester Cityja ima tri različite djevojke.

The Sun je šokirao sve vijestima da Grealish ima ljubavne veze sa tri djevojke, a one ne znaju jedna za drugu.

Oglasi

Grealish je u vezi sa svojom simpatijom iz djetinjstva Sashom Attwood, ali uporedu se viša i sa glumicom Emily Atack kao i Amber Gill koja je postala poznata nakon pobjede u reality emisiji "Love Island".

Jack Grealish 'has been seeing Amber Gill AS WELL AS Emily Atack | Daily  Mail Online

Engleski tabloid tvrdi da su došli do informacija od ljudi bliskih igraču Cityja, ali je Grealish odlučio da se oglasi na Instagramu kako bi sve to demantovao i poručio da su to lažne informacije.

"Molim vas nemojte vjerovati svemu što pročitate u novinama. To su dvije ogromne laži bazirane na tome da im je rekao njihov 'izvor' ili moj 'blizak prijatelj'", poručio je Grealish na svom Instagram storyju.

Grealish i Sasha su se upoznali još dok su bili djeca i od tada traje ljubav između njih. Prekidali su nekoliko puta, ali bi se pomirili svaki put nakon toga.

No, nakon što je Grealish postao poznat zbog svojih sjajnih igara u Aston Villi tako su djevojke počele da ga "opsjedaju" na društvenim mrežama. Povezivao se sa nekoliko djevojaka prethodnih godina, ali je svaki put demantovao da ima nešto s njima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

rocccavela
KAKO SI DOBRO PREVEO OVO... WOW! The 2 biggest lies in newspaper = to su dvije ogromne lazi bazirane na tome... WOW WOW WOW
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi