Igrač Cityja očekivao VIP tretman u zatvoru: "Imao je šokantno otrježnjenje"
Foto - EPA

Mendy optužen za silovanje

Igrač Cityja očekivao VIP tretman u zatvoru: "Imao je šokantno otrježnjenje"

M. Šljivak

Fudbaler Manchester Cityja Benjamin Mendy nalazi se iza rešetaka nakon što je optužen za silovanje.

Mendy se po četiri tačke optužnice tereti za silovanje, a po još jednoj za seksualni napad i on je trenutno smješten u zatvor u Liverpoolu.

Tamo ga nije dočekao luksuz kao što je očekivao. Francuski fudbaler je smatrao da će biti smješten u VIP odjel, no to se nije desilo.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B2L1ksdoowd/[/instagram]

The Sun tvrdi da je fudbaler Cityja smješten u ćeliju sa ostalim zatvorenicima što ga je šokiralo.

"Kada je stigao mislio je da će biti u VIP dijelu zbog vlastite sigurnosti. Imao je šokantno otrježnjenje kada je shvatio sa kim će dijeliti prostor. Nije nimalo bio sretan", saopštio je izvor iz zatvora za The Sun.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B1qcT-Xo2cz/[/instagram]

Mendy je optužen za tri silovanja koja su se desila između oktobra 2020. i augusta 2021. godine, a na sudu će se pojaviti 10. septembra.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B04L1wLjSUH/[/instagram]

Manchester City je suspendovao ovog fudbalera koji je sam sebi upropastio karijeru.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

salt_city
Ako se utvrdi da je kriv, najmanje 15,20 godina zatvora mu zelim, a ako se utvrdi da nije kriv onda najmanje po 5 godina svakoj djevojci za lažnu prijavu..
11 0
dinass
Trebao je doci u KPD Zenica da vidi kakav specijalni tretman imaju silovatelji hahahah.Uglavnom se u tom paviljonu trose enormne kolicine sapuna,valjda ih pokusavaju oprati od grijehova hahahahah
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi