Benzema i Valbuena: Stvari koje biste trebali znati

Benzema i Valbuena: Stvari koje biste trebali znati

5. Ženska osoba na snimku nije poznata

O. Lekić

Mathieu Valbuena umiješan je u jedan od najvećih seks skandala u historiji fudbala i postavlja se pitanje da li će njegova supruga, Fanny Lafon, stajati uz njega. 

Associated Press prenio je da je Benzema u pritvoru zbog seks snimka koji je povezan s Mathieuom Valbuenom. Neki francuski mediji prenose da je napadač Real Madrida samo dao savjet igraču Lyona kako bi trebao platiti ucjenjivačima. 

Guardian je objavio da je snimak snimljen mobilnim telefonom, te da ucjenjivaču prijeti petogodišnja zatvorska kazna. 

Nije poznato da li se na snimku nalazi Fanny Lafon ili neke druga ženska osoba.  Ukoliko Valbuena na snimku nije s dugogodišnjom suprugom mogao bi, osim pravnih, imati i bračnih problema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.