Benzema ponovo prozvao Valbuenu: Muka mi je od njega
Foto: EPA

U vezi seks skandala

Benzema ponovo prozvao Valbuenu: Muka mi je od njega

E. Čaušević

Francusku javnost prošle godine pogodio je veliki skandal u kojem su učestvovali Karim Benzema i Mathieu Valbuena, a napadač Real Madrida nakon toga više nije igrao za reprezentaciju Francuske.

Naime, francuski mediji objavili su da je Benzema ucjenjivao Valbuenu da će objaviti njegovu snimku seksa, a sve je kasnije procurilo u javnost. Zbog ovog skandala ovaj dvojac nije igrao na Evropskom prvenstvu, a Benzema već godinu i po nije obukao dres Francuske.

Nakon svega napadač Real Madrida odlučio je ponovo govoriti o svemu tome, te je osuo paljbu po Valbueni i optužio ga je da izmišlja stvari. Benzema je rekao da Valbuena sada izmišlja stvari kako bi samo bio u centru pažnje, te da mu nije jasno ponašanje fudbalera Lyona.

"On je nekada govorio da sam ja njegov najveći neprijatelj, da ga plašim i da sam mu mnogo naškodio i da me žestoko treba kazniti. Nakon svega što je govorio o meni sada kaže da je spreman da ponovo igra sa mnom. Treba prestati izmišljati stvari jer ja želim da igram za svoju zemlju. On samo treba reći istinu i sve će biti jasno. Muka mi je od njega", rekao je Benzema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi