Abdullah izluđuje žene jer liči na Ronalda: "Mnoge me traže"

Proslavio se zahvaljujući Portugalcu

Abdullah izluđuje žene jer liči na Ronalda: "Mnoge me traže"

E. Škorić

Bewar Abdullah je posljednjih dana postao zvijezda na društvenim mrežama. Toliko da je već prešao milion pratitelja samo na TikToku i sve to zahvaljujući sličnosti s Cristianom Ronaldom.

Sami procijenite koliko je Abdullah sličan Ronaldu, ali njemu to uveliko pomaže. Postaje popularan i čak ga opsjedaju žene jer su uvjerene da je riječ o slavnom Portugalcu.

Niti naplaćuje 17 miliona eura godišnje niti zabija golove na velikim takmičenjima, ali 28-godišnjak iz Kurdistana, koji stanuje u Londonu 2019. godine, uživa u životu poput velike zvijezde.

"Fanovi me čak angažuju za rođendane svoje djece kao poklon. Dođem, pozdravim ih, oni se oduševe", priznaje Bewar u razgovoru za The Sun.

Tvrdi da ne prestaju pljuštati ponude za saradnje i za posao, a i žene ga sve više napadaju.

Oglasi

"Privlačim mnoge žene. Viču mi 'Ronaldooo' kad me vide. Navijači misle da smo Ronaldo i ja kao jabuka prerezana na pola jer smo dosta slični. Mnogi ljudi mi prilaze i traže fotografije i autograme", govori ponosno i poručuje da mu je san da jednog dana upozna pravog Ronalda.

Za razliku od njega, pravog Ronalda čeka ugovor od 200 miliona eura godišnje sa klubom Al Nassr iz Saudijske Arabije, iako to i dalje ostaje u domenu glasina.

Ronaldo je raskinuo s Manchester Unitedom nakon neukusnih komentara u eksplozivnom intervjuu kojeg je dao Piersu Morganu, a na Mundijalu u Kataru je otišao kući u suzama pošto je Portugal ispao senzacionalno od Maroka u četvrtfinalu.

Teška i burna godina za Ronalda primiče se kraju, a utjeha su silni milioni koje posjeduje, Georgina i djeca s kojom živi život iz snova. Ima sve ono što Kurd koji mu sliči nema, ali koji svejedno pronalazi način da i sam nešto dobije zahvaljujući tome što podjseća na slavnu portugalsku zvijezdu.

Oglasi

Abdullah u svom imenu na Instagramu koristi CR7, a i trudi se da na fotografijama bude što sličniji svom idolu.



Top Komentari

PodvarakANeKupus
Ovo ako je kao Ronaldo ja sam onda Rada Manojlović
4 0
Arnel925
Ronaldo za sirotinju
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti