S njim je dijelila zadnji komad hljeba, a onda je upoznala Ronalda i slomila mu srce na komadiće

Objavljeno ime čovjeka s kojim je Georgina bila u vezi

S njim je dijelila zadnji komad hljeba, a onda je upoznala Ronalda i slomila mu srce na komadiće

E. Čaušević

Georgina Rodriguez našla se ponovo u centru pažnje nakon što su se pojavile informacije o čovjeku s kojim je ona bila u ljubavnoj vezni prije nego što je upoznala Cristiana Ronalda i kako mu je slomila srce.

Georgina je postala planetarno popularna nakon što je potvrđeno da je u ljubavnoj vezi s Cristianom Ronaldom s kojim je osnovala porodicu i žive zajedno već nekoliko godina.

Poznato je da je Georgina prije nego što je upoznala Ronalda živjela u Madridu iako je rođena u Buenos Airesu, te u glavnom gradu Argentine živi većina njene porodice. S 15 godina je preselila u Madrid kako bi stvorila sebi bolji život i to je uspjela.

Georgina nije imala previše bajan život prije nego što je upoznala Ronalda, no susret s Cristianom joj je sve preokrenuo i danas ima život kao iz bajke.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CluD-RaBSj-/[/instagram]

Već se odavno zna da su se Ronaldo i Georgina upoznali u jednom butiku koji se nalazi u centru Madrida i u kojem je ona radila nekoliko godina.

Oglasi

Tada je Ronaldo s prijateljima posjetio ovaj butik i Georgina je očito ostavila dobar dojam zbog čega je on kasnije uspio da dođe do njenog broja i pozvao ju je na večeru, a sve ostalo je historija.

Što se tiče Georgine ne zna se mnogo o njenom životu prije Ronalda i ona te stvari vješto krije.

Nedavno je njena sestra Patricia sve šokirala kada je izjavila da je ona jako loša osoba i da ne želi uopšte da pomogne svojoj porodici i pored toga što je već postala milionerka i udata je za jednog od najbogatijih sportista na svijetu.

Međutim, u jednom emisiji na španskoj televiziji pojavila se informacija o bivšem dečku Georgine i čak je otkriveno njegovo ime.

Oglasi

Naime, Amor Romeira je u Telecino šou govorio o nakitu u vrijednosti od 1.8 miliona eura kojeg je Georgina nosila na Mundijalu u Kataru, a onda je slučajno spomenuo i njenog bivšeg dečka.

Riječ je o Albertu Santani s kojim je Georgina navodno bila prije nego što je upoznala Ronalda i oni su zajedno bili duže vremena. No, navodno slomila mu je srce jer ga je ostavila, a ubrzo je potvrđeno nakon toga da je u vezi s Ronaldo.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZ1v0y2LJmz/[/instagram]

Navodno, njemu je taj prekid dosta teško pao jer je vjerovao da će se oni jednog dana vjenčati. Kada su se upoznali oboje su bili u teškoj situaciji i tražili put ka ljepšem životu i dijelili su zajedno mnoge stvari, ali ipak na kraju je svako krenuo svojim putem.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ClMdrhYrZBs/[/instagram]

Što se tiče njenog bivšeg dečka on i dalje živi i radi u Madridu. Alberto je biznismen i kreator digitalnog sadržaja, a na Instagramu ga prati skoro pola miliona ljudi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgIFDTUrTUH/[/instagram]

On je bio voditelj nekoliko TV emisija u Španiji koje su većinom bile reality karaktera kao što su "Survivor" i "Temptation Island". Na kraju je i on uspio da ostvari zavidnu karijeru, ali krio je da je nekada bio s Georginom jer nije htio da je povezuju s njom i takva pažnja mu nije trebala, ali tajna mu je otkrivena za dosta bizaran način.

Top Komentari

user1669598125
Svim srcem uz Argentinu danas.Naprijed Argentina!Bosna i Hercegovina je uz vas
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi