Beyonce je potajni fan engleskog osrednjeg kluba

Menadžer Sunderlanda Sam Allardyce tvrdi

Beyonce je potajni fan engleskog osrednjeg kluba

Endin Čaušević

Menadžer Sunderlanda Sam Allardyce svojim statusom na Twitter profilu nasmijao je javnost u Engleskoj.

Naime, menadžer Sunderalnda je na svom Twitter profilu napisao da svi trebaju kupiti karte za koncert jedne od najpoznatiji pjevačica na svijetu Beyonce koja nastupa u na stadionu Sunderlanda u junu.

"Svi trebate kupiti karte za koncert Beyonce. Ona nastupa na stadionu Sunderlanda 28. juna. Čuo sam da otajno navija za Sunderlan", napisao je Allardyce.

Ovaj izjava menadžera Sunderlanda nasmijala je mnoge navijače ovog kluba. Oni su na društvenim mrežama ismijavali ovu izjavu, a posebno su u 'akciji' bili navijači rivalskih klubova iz Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi