Bičakčićev odmor kao iz filmova: Bh. reprezentativac pojeo najskuplji obrok

'Naletio' na poznatog turskog kuhara

Bičakčićev odmor kao iz filmova: Bh. reprezentativac pojeo najskuplji obrok

Bosanskohercegovački reprezentativac Ermin Bičakčić ovih dana uživa u godišnjem odmoru.

Defanzivac Hoffenheima je u dosadašnjem dijelu ljetne pauze išao od Ibize pa sve do grčkog Mikonosa gdje i trenutno boravi.

Upravu je tu 'naletio' na poznatog turkog kuhara Salta Baea, pravog imena Nusret Gokče.

To je isti onaj kuhar na kojeg je tokom januara mjeseca naletio i Bayernov Franck Ribery pa je odlučio isprobati njegov skupocjeni odrezak uvaljan u 24-karatno zlato i vrijedan 1200 eura.

Na nešto slično odlučio se i Bičakčić kojeg je također uslužio Gokče te mu pripremio svoj specijalitet. Ne znamo je li u pitanju baš identičan odrezak i cijena kao kod Riberyja, ali je sigurno da ni Bičakčića ovaj provod nije došao nimalo jeftino. Ipak, sudeći po izrazu lica našeg fudbalera, nije se nimalo pokajao što se odlučio na ovaj potez.

Treba reći i to da Bičakčić u svom Hoffenheimu zarađuje prilično lijepu cifru novca pa sigurno važi za osobu koja bez većih problema može priuštiti ovakav obrok.

Top Komentari

casimiro
A sto ovaj levat uzima lovu budalama!
7 0
Emir
Al ih ovaj derpe Nusret uzima lopatom.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi