Bila mu je treća sreća: Upoznajte suprugu Romana Abramoviča

Uspješna žena kraj uspješnog čovjeka

Bila mu je treća sreća: Upoznajte suprugu Romana Abramoviča

Ruski milijarder i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu Roman Abramovič iza sebe ima dva neuspješna braka, ali čini se da je i za njega vrijedila ona čuvena - Treća sreća.

Vlasnik Chelseaja je od 2008. godine u braku sa Dashom Zhukovom, 35-godišnjom Ruskinjom koja je također veoma uspješna.

Dasha Zhukova je poslovna žena koja je otvorila Muzej savremene umjetnosti u rodnoj Moskvi, a može se pohvaliti da je 2004. godine diplomirala na Univerzitetu u Californiji.

Četiri godine kasnije udala se za Romana, kojem je 2009. godine rodila sina Aarona Alexandera, a 2013. kćerku Leah Lou. 

Prije nego što je konačno pronašao ljubav svog života, Roman Abramovič (50) je bio u braku sa Irinom Malandinom i Olgom Yurevnom Lysovom, a zanimljivo je da ima sedmoro djece.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi