Bio je veliki potencijal, a danas prodaje usisivače

Za njega su govorili da će naslijediti Pelea

Bio je veliki potencijal, a danas prodaje usisivače

Endin Čaušević

Nekada veliki fudbalski potencijal i novi Pele Freddy Addu danas se bavi reklamiranjem usisivača na svom zvaničnom Twitter profilu.

Adu je svojevremeno važio za veliki potencijal i mnogi su govorili da će on naslijediti legendarnog Pelea. Nakon što je sa 16 godina zaigrao za reprezentaciju SAD-a njegov put prema zvijezdama bio je otvoren.

Ipak, nakon prelaska u Benficu njegova karijera je krenula u pogrešnom smjeru. Nije se uspio nametnuti u portugalskoj ekipi pa je većinom igrao na posudbama. Pored Benfice Addu promijenio još 13 klubova, a nastupao je čak u Srbiji u dresu Jagodine.

"Novi Pele" na svom Twitter profilu reklamira usisivače za određenu sumu novca. Addu trenutno igra u trećoj ligi MLS-a u dresu Tampa Bay Rowdiesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije