Bivša djevojka i majka djece Floyda Mayweathera pronađena mrtva

Preminula u 40. godini

Bivša djevojka i majka djece Floyda Mayweathera pronađena mrtva

Midhat Šljivak

Josie Harris, nekadašnja djevojka i majka djece bokserske legende Floyda Mayweathera, pronađena je mrtva.


Policija je 40-godišnju Josie zatekla mrtvu u automobilu, a prema prvim informacijama nema naznaka da se radi o nasilnoj smrti.

Josie je majka trojke djece koje je rodila u vezi sa legendarnim bokserom sa kojim se međutim međutim rastala nakon što ju je napao 2010. godine.

Ona je podnijela tužbu za nasilje u porodici, a zbog napada je godinu dana kasnije Mayweather proveo mjeseci i po dana u zatvoru.

Također, tužila ga je 2015. godine za narušen ugled jer je navodno lagao o njoj tokom intervjua i ovaj proces u kojem je tražila 20 miliona dolara nikada nije okončan.

Jose je navodno imala i problema s narkotičkim sredstvima, a Floyd ju je često nazivao narokmankom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi