Bivša djevojka Inzaghija i Boriela ima novog dečka, sjećate li se njenog klipa?

Novi dečko je baš nebitan

Bivša djevojka Inzaghija i Boriela ima novog dečka, sjećate li se njenog klipa?

Sjećate se Marike Fruscio? Ona je ostala poznata široj javnosti po jednoj TV emisiji u kojoj su joj velike grudi bježale iz haljine, a danas, nekoliko godina kasnije, pohvalila se novim dečkom.

U pitanju je, naravno, fudbaler, Mirko Tallabosci koji nije toliko ili nije uopšte poznat, ali on nije toliko ni bitan koliko su bitne njene fotografije na Instagramu.

Popularna voditeljica emisija koje su posvećene Seriji A nepravedno je zapostavljena u posljednje vrijeme i pala je u sjenu nekih djevojka koje joj, realno govoreći, nisu ni do koljena.

Atraktivna Marika se svojevremeno povezivala da je u aferama sa proslavljenim fudbalerima kao što su Filippo Inzaghi ili Marko Boriello, a kada pogledamo kako izgleda i ne čudi nas što su njih dvojica možda i bili s njom iako su već tada imali djevojku ili su čak bili oženjeni.

Instagram profil atraktivne Marike prati 155.000 ljudi, ali je jasno da ima daleko veći potencijal. Za kraj ćemo se prisjetiti video klipa iz pomenute emisije kada je Marika imala velikih problema da 'ih' smiri....

Top Komentari

ElvisUK
koka bih je kresnuo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi