Bivša hrvatska skijašica Instagram pratioce počastila tetovažom na zanimljivom mjestu

Uh, provokativnije ne može

Bivša hrvatska skijašica Instagram pratioce počastila tetovažom na zanimljivom mjestu

Bivša hrvatska skijašica Nika Fleiss briljira na društvenim mrežama. 

Iako je karijeru završila prije punih osam godina, ova 33-godišnjakinja je još uvijek veoma popularna, posebno na Instagramu gdje ima približno 4.000 pratilaca.

Ipak, u centru pažnje je njena fotografija od jučer na kojoj je skupila najveći broj lajkova, a nije ni čudo što je tako. Naime, na fotografiji je prezentovala pratiocima novu tetovažu, koja se nalazi odmah ispod grudi.

Sigurno da fotka nije baš primjerena za Instagram korisnike svakog uzrasta, ali je također jasno da joj niko neće zamjeriti zbog toga, posebno muška populacija.

Hide and seek

A post shared by Nika Flei💲💲 (@nikafleiss) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi