Bivša ljubavnica otkriva sve prljavo rublje Eto'oa

Hladna osveta za Kamerunca

Bivša ljubavnica otkriva sve prljavo rublje Eto'oa

Nathalie Koah, nekadašnja ljubavnica Samuela Eto'oa, spremila je hladnu osvetu za kamerunskog napadača. 

Član Antalyaspora sa Koah je počeo ljubavnu aferu nakon što se oženio i trajala je sedam godina, a nedugo nakon toga ona je odlučila u svojoj knjizi "Osvetnički pornić, nogomet, seks i novac" objaviti sve Eto'ovo prljavo rublje. 

Razlog za pisanje ispovijesti leži isključivo u osveti. Naime, nedavno su na internetu osvanule njezine golišave fotografije, a djevojka je optužila upravo Eto'a da ih je snimio kako bi je kasnije posramio u javnosti. 

Za nju je razočaravajuće u cijeloj priči što svoju knjigu ne smije javno izdati. Eto'ovi advokati su izborili sudsku zabranu jer zadire u njegovu privatnost, a ne krije da joj je to ujedno i težak udarac.

"Žao mi je zbog takve odluke, ali neće me uništiti. Ja sam žrtva u cijeloj priči i nije mi dopušteno da kažem istinu", kazala je Koah koja je sa Eto'om bila u vezi između 2007. i 2014. godine. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti