Bivša Lukakuova djevojka voli seks na neobičnim mjestima

Zbog Mundijala se razišla sa Romeluom

Bivša Lukakuova djevojka voli seks na neobičnim mjestima

Adnan Beganović

Seksipilna manekenka, koja je svojeveremno trenirala gimnastiku, Natassia Van Kerkvoorde, priznala je da joj je vezu sa belgijskim reprezentativcem Romeom Lukakuom uništilo Svjetsko prvenstvo.

Zanosna Natassia se upoznala sa Lukakuom nekoliko mjeseci prije Svjetskog prvenstva prošle godine. Na prvu su se dopali jedno drugom, no Lukakuov odlazak na pripreme uoči Svjetsskog prvenstva ih je razdvojio.

"Upoznali smo se malo prije Svjetskog prvenstva. Kontakt smo održavali preko skypea, no okolnosti nam nisu išle na ruku. On je bio u Engleskoj, a ja u Belgiji. Kasnije je otišao na pripreme za Svjetsko prvenstvo, dok sam se ja posvetila ispitima. Ukratko, rekla bih da je moju i Romeluovu vezu uništilo Svjetsko prvenstvo", za belgijske mdije je izjavila Natassia.

Seksipilna manekenka je dodala i da voli seks na neobičnim mjestima, te da je ponosna na svoju guzu za koju mnogi smatraju da je savršena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.