Bivša miss Perua umiješana u šverc droge sa srbijanskim bokserom

Skandal na pomolu

Bivša miss Perua umiješana u šverc droge sa srbijanskim bokserom

S. Grebović
Teme:

Peruanski list Republica pisao je o bivšoj miss Perua Camili Canicobi, koju dovode u vezu sa srbijanskim državljaninom Davidom Cufajem osumnjičenim za krijumčarenje narkotika.

Njih dvoje su u martu ove godine par puta viđeni zajedno, što je bio i više nego dovoljan povod ovom listu da se raspiše o atraktivnoj ljepotici. 

Ona je demantovala bilo kakvu vezu sa srbijanskim bokseom, porijekom sa Kosova, navodeći da joj 'namještaju zli ljudi'. 

Canicoba je bila uključena i u skandal početkom ove godine, kada je na društvenim mrežama postavila fotografije na kojima je njena kolegica, aktuelna miss Perua Anjela Grados Meza pijana, nakon čega joj je oduzeta ova prestižna titula.

Od tada je povezuju sa srbijanskim bokserom, koji se sumnjiči da je prije dve godine pokušao da u metalnim kontejnerima prokrijumčari više od dvije tone kokaina, koji je iz Perua trebalo da stigne u Belgiju.

Iako su svi dokazi išli protiv njega, lokalne vlasti su iz 'nerazjašnjenih' okolnosti obustavile istragu protiv njega?!

View this post on Instagram

Dream it Wish it Do it ✨ #fridays #friyayvibes #dreamstilllives #peruviangirl #latina #iloveit

A post shared by Camila (@camilacanicoba) on

View this post on Instagram

🌫

A post shared by Camila (@camilacanicoba) on

Top Komentari

bebi
Kako srbijanski drzavljanin mali iz boljakova tu odrastao i zivio hahah
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti