Bivši as Arsenala u društvu djevojaka izašao iz kluba, pa pijan odjahao na konju...

Rus uživa u noćnom životu

Bivši as Arsenala u društvu djevojaka izašao iz kluba, pa pijan odjahao na konju...

Prošlog mjeseca je zvanično okončao svoju fudbalsku karijeru, a sada je 37-godišnji Andrey Arshavin očigledno odlučio da se preda slastima noćnog života.

Nekadašnji napadač Arsenala i Zenita je sada dospio u centar pažnje nakon scena ispred jednog "eltinog" striptiz kluba u St. Petersburgu.

Naime, Arshavin je primijećen i snimljen kako izlazi iz striptiz kluba u zagrljaju dvaju djevojaka od kojih je jedna idenfitikovana kao 26-godišnja stjuardesa Karina Neman.

Arshavin je bio vidno pijan i navodno je imao poteškoća da se održi na nogama. Ipak, to ga nije spriječilo da ubrzo zajaše konja i krene svojim putem. Nije to potrajalo, a da stvari budu gore po Arshavina, navodno nije imao dozvolu vlasnika konja da to uradi - ko god on bio.

Supruga Andreyja Arshavina, Alisa, nije željela za medije komentarisati njegovo ponašanje, "dok se ne slegne prašina", te je deaktivirala sve profile na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Arshavin je završio karijeru nakon epizode u kazahstanstkom Kairatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti