Jelena Karleuša poslala poruku i molbu bh. fudbaleru, ali on to nije ni pogledao

Mora se pojaviti na sudu

Jelena Karleuša poslala poruku i molbu bh. fudbaleru, ali on to nije ni pogledao

E. Čaušević

Bivši bh. reprezentativac i dalje je u centru pažnje zbog skandala koji se desio prije nekoliko mjeseci kada su mediji u Srbiji otkrili da je imao aferu s pjevačicom Jelenom Karleušom.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije eksplicitnog sadržaja koje je navodno Karleuša slala fudbaleru Anderlechta, a pored toga objavljen je i video iz Atine gdje se jasno vidi da su se njih dvoje družili u slobodno vrijeme.

Karleuša je potom izvršila nevjerovatan napad na društvenim mrežama na Igrača s brojem šest, te je demantovala sve to i poručila da je sve samo fotomontaža. Međutim, čini se da nije uspjela da sakrije sve činjenice koje joj nikako nisu išle u prilog.

Aferu je potvrdio i potez njenog supruga Duška Tošića koji je zatražio razvod nakon svega. Da stvar bude gora Karleuša bi se uskoro trebala sresti s bh. igračem na sudu jer je već propustila dva ročišta.

Bh. fudbaler je tužio Karleušu zbog njenih statusa na Facebooku i Twitteru, a tužba je bila za prijetnje i uvrede koje mu je slala. Već dva ročišta su se održala u Beogradu, a pjevačica se nije pojavljivala.

Međutim, njeni advokati su potvrdili da će morati doći na treće ročište ili će je policija privesti i dovesti na sud. Srbijanski mediji pišu da je Karleuša očajna jer se ne želi pojaviti u javnosti zajedno s bh. igračem nakon svega što se desilo.

Svjesna je da će to biti centar dešavanja i ne želi da pred kamerama bude više oko slučaja s bivšim bh. reprezentativcem. Navodno, čak je i kontaktirala bh. igrača i molila ga da povuče tužbe, ali je on samo ignorisao njene pozive i poruke.

Izvor blizak Karleuši otkrio je da je ona priznala svojim prijateljicama da je poslala doći do bh. igrača, te da mu je poslala poruke. Želi od njega da povuče tužbe kako ne bi morala prolaziti novu agoniju, ali on poruke uopšte nije pogledao.

Treće ročište zakazano je za 31. maj, a ukoliko se Karleuša ne pojavi onda će reagovati policija i privesti je što bi sigurno bio još veći skandal za ovu pjevačicu i njenu porodicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi