Bivši engleski reprezentativac dao nevjerovatan oglas

Defoe traži asistenta, ali je baš pretjerao

Bivši engleski reprezentativac dao nevjerovatan oglas

Fudbaler Sunderlanda i bivši reprezentativac Engleske Jermain Defoe želi stvoriti globalni brend sa svojim imenom, a u tu svrhu je krenuo u potragu za idealnim asistentom.

Iako 'sretnom' uposleniku nudi 60 hiljada funti godišnje, ono što traži zauzvrat prelazi granice normalnog. 

Naime, osim što od asistenta traži da stvori globalni brend odjeće i popratnih sitnica, Defoe zahtjeva da mu čuvate kuću kada je na odmoru, zalijevate bljke, punite frižider, stvorite aplikaciju za Iphone, planirate sve porodične događaje i još mnogo toga.

Pored svega toga, kvalifikacije i preporuke moraju biti besprijekorne, ali je pravo pitanje ko će se javiti na ovakav oglas, koji je već naišao na različite komentare na Twitteru.

Neki korisnici ove društvene mreže u šali poručuju Defoeu da pokuša pronaći nekog iz škole za čarobnjake u Hogwartsu, ili da angažuje Marry Popins.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.