Bivši igrač Chelseaja dobio 5,5 miliona funti na lutriji

Veliki dobitak...

Bivši igrač Chelseaja dobio 5,5 miliona funti na lutriji

Teme:

Britanski mediji su danas objavili da je Terry Bradbury, nekadašnji nogometaš londonskog Chelseaja, dobio 5,5 miliona funti na lutriji. 

Taj je 75-godišnjak u Chelseaju dijelio svlačionicu s Jimmyjem Greavesom i Terryjem Venablesom krajem 50-ih, te je izjavio da je ovaj dobitak kao šlag na torti karijere koja je trajala 16 godina.

"Uživao sam u svakoj minuti provedenoj u Chelseaju. Igrao sam za 20-ak funti tjedno, ali trgovac je zarađivao osam do deset funti...", rekao je Bradbury za BBC.

Oduševljenje zbog dobitka na lutriji nije krila ni njegova supruga. 

"Krasno je da naša djeca neće imati kredite ili bilo kakav stres do kraja života! Ovaj nam dobitak to jamči."

Terry Bradbury je rođen 15. novembra 1935. godine u Paddingtonu, a pored Chelseaja tokom karijere još je nastupao za Southend United, Leyton Orient, Wrexham, Chester City, Weymouth i Nortwich Victoria. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.