Bivši igrač Chelseaja pokušao zavesti zaručnicu princa Harryja

Ashley Cole zavodio Meghan Markle

Bivši igrač Chelseaja pokušao zavesti zaručnicu princa Harryja

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Arsenala i Chelseaja, Ashley Cole, dospio je u centar pažnje u Engleskoj nakon izjave zaručnice princa Harryja, Meghan Markle.

Ashley Cole trenutno igra u Sjedinjenim Američkim Državama, odnosno u LA Galaxyju, no uspio je doći u centar pažnje u Engleskoj. Naime, glumica Meghan Markle već neko vrijeme je zaručena za princa Harryja i uskoro bi se trebali vjenčati u još jednom glamuroznom kraljevskom vjenčanju.

Ipak, u izjavi za engleske medije Meghan je otkrila da je nedavno na Twitteru dobila nekoliko poruka od Colea koji je želio da je izvede na večeru. Iako je imala želju da pristane na kraju se predomislila nakon razgovora sa jednim od novinara.

"Ashley Cole me počeo pratiti na društvenim mrežama. Pisao mi je nekoliko puta i želio je da izađemo. Iako sam u prvi mah razmišljala ozbiljno o tome, na kraju nije bilo ništa od toga jer sam tražila savjet. Jedan od novinara mi je rekao da je najpametnije da ga ignorišem", poručila je Markle.

Top Komentari

bananko
hebo bi je nešto pitat...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi