Bivši reprezentativac BiH ima originalnu tetovažu: E, to se zove ljubav...

Jednom kad kreneš, nema stajanja

Bivši reprezentativac BiH ima originalnu tetovažu: E, to se zove ljubav...

Danas gotovo da nema nogometaša koji nema barem jednu tetovažu.

Dok ih neki stavljaju čisto u estetske svrhe i pretvaraju tijelo u hodajuće platno za slikanje, nekima tetovaže imaju posebno značenje ili priču, a jedan od takvih je i Ivan Sesar (29).

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u eri Safeta Sušića je najprije napravio tetovažu u čast pokojnog oca, a novi crtež posvetio je nedavno rođenoj djevojčici Leah Mariji koju je dobio u braku sa suprugom Giannom.

I dok se mnoge tate odlučuju na simbole poznatog karaktera, kao imena, citate..., Sesar je tetoviranje u počast kćerke podigao na višu razinu. Preko gotovo cijelih leđa je tetovirao dijete u prirodnoj veličini, a uz datum rođenja i ime, dodao je još visinu i kilažu.

Originalno, nema šta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi