Bivši Zmaj razočarao Zoranu: "Plakala sam mjesecima, ne želim ga više vidjeti"

Blokirala ga svugdje

Bivši Zmaj razočarao Zoranu: "Plakala sam mjesecima, ne želim ga više vidjeti"

Veza između bh. nogometaša Danijela Milićevića i atraktivne srbijanske blogerke Zorane Jovanović u aprilu prošle godine doživjela je krah.

Zbog Milićevića se blogerka pristala i preseliti u Belgiju, zatim u Francusku, međutim njihov emotivni odnos nije bio dovoljno snažan da odoli izazovima i na kraju su se složili u tome da svako krene svojim putem.

Na temu ljubavne romanse sa bivšim bh. reprezentativcem Zorana je sve do sada ćutala, a pošto je u međuvremenu dobila mnogo pitanja, sada je odlučila da sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama ipak podijeli pojedine detalje i otvori dušu.

"Dok smo živjeli u Belgiji sve je bilo super, ali onda se desio taj prelazak u Francusku. Ja sam tada bila očajna, naša veza je već bila u velikoj krizi. Sve se skupilo i ono što vi ne znate jeste da smo mi jako davno raskinuli, ja sam se vratila u Beograd početkom maja, a mi smo raskinuli mjesec dana prije toga. Prodisala sam tog momenta kada sam spakovala kofere i otišla, budući da sam bila jako, jako nesretna posljednjih mjeseci. Naš odnos je bio katastrofalan i nije bilo poente nastavljati ga. Svi ljudi oko mene su komentarisali kako sam ja uvenula kao lala tamo", ispričala je blogerka i nastavila:

"Zaista sam bila veoma nesretna i bukvalno sam plakala svaki dan nekoliko mjeseci. Nas dvoje nismo ostali u dobrim odnosima. Blokiran mi je svugdje, i na Instagramu i svuda, ne želim da ga vidim više nikad u životu jer je on mene razočarao. On je ovako dobar dečko, ali nije bio dobar prema meni i nije bio dobar za mene i tu ću da stavim tačku za to."

Vrijedi istaći da je Zorana studirala na “Accademia Del Lusso” u Milanu. Ima vlastiti online shop, a osim toga redovno na 'YouTube' kanalu objavljuje videozapise u kojima možete čuti njene savjete za njegu kože, kao i brojne modne i druge savjete. Na popularnom kanalu ima preko 100.000 pratilaca.

Top Komentari

Zmajbosnjacki9295
Sad ce doci broj 6 i onaj bradonja na ruci, i usreciti tebe, Pa ce onda on plakati za tobom
1 0
Kobe4life
Kada je u pitanju ovaj tip vijesti na ss.ba samo igrač sa brojem 6. dolazi u obzir, ostalo nije uopste bitno.Hvala:)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi