Prosinečki ga ne zove, klub ga otpisao, a sada ga ostavila i djevojka?
Foto: Svet

Ne cvjetaju mu ruže

Prosinečki ga ne zove, klub ga otpisao, a sada ga ostavila i djevojka?

O. Lekić

Povremenom reprezentativcu Bosne i Hercegovine Danijelu Milićeviću u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže. Osim što je otpisan u svom klubu Gentu, Milićević također ne dobija više pozive u nacionalni tim, a sada je doživio i fijasko na ljubavnom planu.

Tabloidi iz Srbije pišu kako je Miličević okončao svoju ljubavnu vezu sa tamošnjom modnom blogerkom Zoranom Jovanović, poznatijom kao Zorannah, a u prilog ovom 'traču' idu i brojne stvari.

Na Zoraninom Instagram profilu više ne postoje zajedničke fotografije kojih je ranije bilo, posljednji put je Danijelu lajkovala fotografiju na ovoj društvenoj mreži 12. aprila, a uz to se naš fudbaler nije našao ni na rođendanskoj proslavi ove atraktivne blogerke.

Danijel i Zorana su i ranije prekidali. Uprkos osjećajima, njihov emotivni odnos očito je nedovoljno snažan da odoli izazovima, o čemu je Zorana i govorila prošle godine.

"Nas dvoje smo dijametralno različiti, želimo i navikli smo na različite stvari i u startu smo imali problem s tim", kazala je tada Zorana.

Kako zapravo izgleda Zorana, možete pogledati u našoj galeriji.

Top Komentari

realno_govoreci
Mahalci u akciji ponovo. Preimenujte ovu stranicu u mahala.ba jer sa sportom ste izgubili dodir davno
18 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi