Bizarna objava Wolfsburga, ali Gomez se nije naljutio

"Kurv** sin"

Bizarna objava Wolfsburga, ali Gomez se nije naljutio

Edmir Škorić

Bizarnom objavom na društvenim mrežama Wolfsburg je predstavio ostanak Marija Gomeza u klubu.

"Somoza je kurv** sin, ali je naš kurv** sin", poručio je bivši predsjednik SAD-a Franklin Roosevelt, kada je govorio o diktatorou Somozi (Nikaragva).

Na isti je način Wolfsburg nazvao svog igrača Marija Gomeza, koji je potpisao novi ugovor nakon što je klub ostao u Bundesligi.

Inače, navijači Braunschweiga su u meču razigravanja za Bundesligu protiv Wolfsburga pjevali Gomezu da je 'kur**n sin', pa je i sam Gomez kasnije isto to pjevao tokom proslave sa svojim navijačima.

Stoga je Wolfsburg na društvenim mrežama postavio zanimljivu objavu, mada su mnogi smatrali da je to bizarno i da su pretjerali.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi