Snimkom iz sobe suprug Blanki Vlašić priredio sramotu, njegova reakcija na poziv sve govori
Foto: Pixsell

Ruben van Gucht se našao u centru pažnje

Snimkom iz sobe suprug Blanki Vlašić priredio sramotu, njegova reakcija na poziv sve govori

Admin Čaušević

Ni kriva ni dužna Blanka Vlašić se našla u centru pažnje zbog svog supruga. Riječ je o belgijskom novinaru Rubenu van Guchtu koji izvještava sa Evropskog prvenstva, a posljednje javljanje je krenulo po zlu.

Nije lako Vlašić posljednjih sati nakon što se njen muž našao u centru pažnje tokom javljanja iz hotelske sobe kada su se na snimku mogle vidjeti ženske noge.

Belgijski novinar je shvativši "opasnost" s kojom se suočava pokušao spasiti nezgodnu situaciju tako što je stavio šoljicu kafe preko ženskih nogu.

Međutim, spasa mu nije bilo. Snimak je za kratko vrijeme postao viralan. Belgijski mediji su ga pokušali kontaktirati, ali se on odbio javiti na telefon.

Inače, van Gucht je radi kao novinar za televiziju VRT čiji je glasnogovrnik pokušao da ublaži cijeli situaciju, ali šteta je Vlašić i njenom ugledu je već nanešena.

"Nije neobično da lica s ekrana u svoje slobodno vrijeme nazovu radio program kako bi dali neki komentar. Gdje i kako to rade ovisi o nama", rekao je glasnogovornik VRT-a Johan Verbelen.

Oglasi

Hrvatska atletičarka i belgijski novinar su se vjenčali 2022. godine. I godinu kasnije su dobili sina Monda. Zanimljivo da na društvenim mrežama Belgijanac uopšte ne objavljuje fotografije sa Hrvaticom.

Još krajem 2022. godine sumnjalo se da Belgijanac vara 40-godišnju Splićanku. To su bili razotkrili belgijski mediji nakon što im je novinar dao povoda.

Naime, prvo je van Gucht objavio fotografiju sa svojim psom. Negudo zatim isto je uradila Charlotte Van Looy koja je dugo godina slovila za njegovu ljubavnicu.

I Vlašić je imala niz veza iza sebe. Svakako je napoznatija ona sa slavnim rukometašem Nikolom Karabatićem koja je trajala pola godine.

"To je bila lijepa ideja, ali oboje smo mladi i vrhunski sportaši pa bi takva veza tražila puno odricanja, uvijek bi se neko od nas morao nečega odreći', govorio je Karabatić.

Sa Van Guchtom se vjenčala u Splitu. Ostaje da se vidi kako će reagovati na posljednju neugodnu situaciju kojoj je pripredio njen suprug.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi