Bobi Marjanović uhvatio suprugu Milicu za grudi: "Mogao si ih obje zgrabiti jednom rukom"

Čestitao joj godišnjicu braka

Bobi Marjanović uhvatio suprugu Milicu za grudi: "Mogao si ih obje zgrabiti jednom rukom"

E. Škorić

Srbijanski reprezentativac i košarkaš Dallas Mavericksa Boban Marjanović na jedinstven je način čestotao supruzi godišnjicu braka.

Divu je očito nedostajalo lopte tokom karantine, pa nije mogao odoljeti grudima njegove supruge Milice, a fotografija je snimljena u parku tokom jednog piknika.

"Sretna godišnjica", napisao je Bobi ispod fotografije na kojoj se vidi kako drži suprugu za grudi.

Među "komentatorima" bilo je puno njegovih sadašnjih i bivših saigrača, poput Luke Dončića i Tadije Dragićevića, kao i mnogi drugi prijatelji koji su mu rekli da može "zgrabiti obje odjednom i to jednom rukom", aludirajući na ogromnu fizičku razliku između njega i njegove supruge.

Gospođa Marjanović se, s druge strane, smatra se jednom od najseksepilnijih među suprugama srpskih košarkaša.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCmQznrpIES/[/instagram]

Promo

Top Komentari

Penderinos
Možeš mislit kako je mladi kad se seeksaju
0 5
KallDrogo
I voli ga ona jeli?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti