Omaleni turski kuhar "naišao" na Bobana Marjanovića pa nastala fotografija za pamćenje

Razlika u visini je barem pola metra

Omaleni turski kuhar "naišao" na Bobana Marjanovića pa nastala fotografija za pamćenje

Poznati turski kuhar Nusret Gokče ovih dana uživa u baš zanimljivom društvu.

Nakon što se družio sa bh. reprezentativcem Erminom Bičakčićem, koji je probao i njegov specijalitet koji košta vrtoglavih 1200 eura, Gokče se susreo i sa košarkašom Bobanom Marjanovićem.

Oni, baš kao i Bičakčić, ovih dana borave na grčkom otoku Mikonosu na kojem su se sreli pa su odlučili da naprave i nekoliko fotografija koje su ispale vrlo zanimljive.

Marjanović je košarkaš koji je visok 2,21 cm, dok je Gokče vrlo nizak čovjek, a kako izgleda kada se njih dvojica fotografišu možete pogledati ispod teksta.

View this post on Instagram

😎🎉

A post shared by Boban Marjanovic (@boban) on

Ne znamo da li je Marjanović te noći probao Gokčeov specijalitet, ali je sigurno da on spada u grupu ljudi koja može finansijski priuštiti takav obrok obzirom da već godinama igra u NBA ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi