Bio poznat kao "mršavac" na terenu, a danas izgleda kao Terminator

Transformacija Bojana Krkića

Bio poznat kao "mršavac" na terenu, a danas izgleda kao Terminator

E. Čaušević

Španski fudbaler Bojan Krkić trenutno je bez kluba nakon što mu je istekao ugovor s Montrealom.

Krkić je nešto više od godinu dana nastupao u američkom MLS-u, ali je početkom ove godine odlučio da napusti Motreal nakon što s ovim klubom nije uspio postići dogovor oko produženja ugovora.

Činilo se tada da će se Krkić vratiti u Evropu i povezivao se s nekim klubovima, ali od novog angažmana nije bilo ništa.

Ovaj 30-godišnji napadač i dalje je bez kluba i vrijedno trenira kako bi bio što spremniji za novu sezonu. Krkić pregovara s nekoliko španskih klubova i uskoro bi trebalo biti poznato gdje će nastaviti karijeru.

Na Instagramu je objavio fotografiju koja je oduševila njegove fanove nakon što su vidjeli kako Krkić izgleda.

On je bio upamćen po tome što nikada fizički nije bio dominantan na terenu i bio je poznat kao "mršavac". No, Krkić je očito znao kako da iskoristi vrijeme kada je napustio Montreal.

Oglasi

Očito je da Španac nije izlazio iz teretane jer su fanovi oduševljeni kako on danas izgleda. Krkić je radio vrijedno na svom fizičkom izgledu i zaslužuje sve pohvale zbog toga.

Poznato je da je on svojevremeno bio velika nada Barcelone za koju je debitovao još 2007. godine, ali u katalonskom klubu nikada se nije uspio izboriti za status prvotimca.

Nakon četiri godine odlučio je da napusti klub i "lutao" je po Evropi. Prvo je igrao u Romi, a zatim je još nastupao za Ajax, Stoke City, Mainz, Deportivo Alaves i Montreal.

Svojevremeno se povezivao i s reprezentacijom Srbije za koju je zbog oca imao pravo da nastupa, ali je to odbio i izabrao je Španiju što se na kraju pokazalo kao pogrešan potez. Naime, Krkić je u dresu Crvene furije odigrao samo jednu utakmicu.

Top Komentari

user1583752673
Ovo vama terminator!? A ja naslova majko mila
10 0
amex
Čovječe kako zacas mozes past u životu.. Kad i kad je igrao za Barcelonu a tek mu 30 godina.. žao mi momka mogao je dosta više napraviti.. šteta velika!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti