Bonus day WWin - 100% bonusa na sve opcije uplate - Nedjelja, 11. 04.

Najveća regionalna online kladionica nagrađuje

Bonus day WWin - 100% bonusa na sve opcije uplate - Nedjelja, 11. 04.

Sponzorski tekst
Teme:

Uplati sutra (Nedjelja, 11.04.) na WWin putem bilo koje opcije uplate (poslovnica, a-bon, x- bon, banka, kreditna kartica, skrill, netteller) i osvoji 100 bonus.

Najveća regionalna online kladionica WWin nagrađuje sve one koji sutra uplate  na Wwin putem bilo koje opcije uplate.

Sutra (Nedjelja, 11. 04.), na Bonus day, uplatite bilo kojom opcijom uplate (poslovnica, a-bon, x-bon, banka, kreditna kartica, skrill, neteller) na WWin  u Federaciji BiH ili Republici Srpskoj i osvojite bonus u vrijednosti od 100% od uplate.

Kladionica WWin nastavilja svoje sponzorske aktivnosti u Premijer ligi BiH gdje i dalje podržava čak četiri tima. Igrači FK Sloboda, NK Široki Brijeg, FK Radnik, a od ove godine i povratnik FK Krupa na svojim dresovima nose logotip najveće regionalne online kladionice - WWin.

Kladi se u singlu na utakmice Premijer lige BiH.

Pratite wwin na društvenim mrežama:

https://www.facebook.com/official.wwin

https://www.instagram.com/official.wwin

Igrajte svaki dan nagradne igre.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi