Borna Ćorić sa 13 godina starijom srpskom pjevačicom, objavljene i zajedničke prisne fotografije

Voli starije

Borna Ćorić sa 13 godina starijom srpskom pjevačicom, objavljene i zajedničke prisne fotografije

Edmir Škorić

Mladi hrvatski teniser Borna Ćorić je, prema pisanju medija u Srbiji, u vezi sa 13 godina starijom pjevačicom.

Pjevačica i teniser su se upoznali prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja i ubrzo su "kliknuli".

Riječ je o Katarini Ostojić Kaji, koja nije htjela da prihvati u početku Ćorićevo udvaranje jer je mlađi 13 godina, no ubrzo je popustila. Do sada su se viđali u Beogradu i u Zagrebu.

Posljednji put zajedno su viđeni u jednom restoranu gdje je te noći pjevao Ljuba Aličić. Kurir je dobio dojavu da će tog dana Borna avionom sletjeti u Beograd i da je plan najprije otići do stana gdje Kaja živi, a potom zajedno otići u izlazak.

Foto: Kurir.rs

Ipak, odlučili su prije odlaska u grad odraditi trening te je Kaja novog dečka prvo odvela u fitness-studio u kojem radi njen bliski prijatelj Nikola Anđelić.

Kaji Borna nije prvi mlađahni partner, a nije ni prvi Hrvat s kojim je imala romansu. Bila je u vezi tri godine sa hrvatskim nogometašem Mateom Pavlovićem. Ona je ranije već bila u braku sa Nikolom Dragojlovićem za kog se udala sa 19 godina i s njim dobila kćer Nikolinu.

2009. godine vjenčala se sa košarkašem Urošem Duvnjakom, a razveli su se već krajem 2010. godine, a treći suprug bio joj je DJ Junior Jack od kojeg se razvela nakon pet godina braka i to upravo zbog Pavlovića.

Foto: Kurir.rs

I Borna, proslavljeni teniser, voli starije, budući da je u počecima svoje karijere ljubio voditeljicu i novinarku Valentinu Miletić, ali je njihova ljubav iz nepoznatog razloga pukla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi