Borna je izgubio Valentinu, sve drugo je dobio, ali šta mu to sada sve znači...

Pati za bivšom djevojkom

Borna je izgubio Valentinu, sve drugo je dobio, ali šta mu to sada sve znači...

Edmir Škorić

Mladi hrvatski teniser Borna Ćorić danas je stigao do velike pobjede, pošto je u polufinalu Mastersa u Šangaju pobijedio Rogera Federera.

U dva je seta Hrvat riješio jednog od najvećih tenisera svih vremena, pa će se protiv Novaka Đokovića takmičiti za trofej.

U danu kada slavi veliku pobjedu, mediji su naravno zakopali i malo u privatni život, pa tamo došli do podatka da Borna i dalje pati za bivšom djevojkom Valentinom Miletić s kojom je raskinuo prošle godine, odnosno krajem 2017.

Djelovalo je da su njih dvoje savršen par, voljeli se, razmjenjivali nježnosti godinu dana, a onda je negdje puklo. Valentina izgleda sretno i bez Borne, barem po fotografijama na Instagramu, a po igrama mladog tenisera baš se i ne bi reklo da previše pati, ali ko zna šta osjeća u sebi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi