Bosanac dobio 100.000 eura na kladionici u Njemačkoj

Uložio svega 10 eura

Bosanac dobio 100.000 eura na kladionici u Njemačkoj

E. Čaušević

U posljednjih nekoliko godina svjedoci smo nevjerovatnih dobitaka na kladionici širom svijeta.

Mnogi su se preko noći obogatili igrama na sreću, a to je sada krenulo za rukom jednom Bosancu koji živi u Njemačkoj. Tamošnji mediji nisu objavili ime dobitnika, no potvrdili su da se radi o Bosancu s adresom u blizini Dusseldorfa.

Naime, on je na svom tiketu imao čak 19 parova i uložio je svega deset eura. Mediji u Njemačkoj navode da niko nije vjerovao da će pogoditi sve ove parove, te da će kladionicu napustiti bogatiji za čak 100.000 eura.

On je poslao dobitni listić njemačkim portalima, ali nije htio da se otkriva njegov identitet. Ovo je jedan od najvećih dobitaka u Njemačkoj što se tiče igranja kladionice.

Top Komentari

eye of the tiger
Ovaj sport sport.ba poceo navlaciti ljude na kocku. Prodaju se za sitne pare, uskoro ce I drogu reklamirati.
14 0
troša
Da je radio u Njemačkoj 2 godine, uz standardne životne troškove, mogao je to zaraditi. Sad će još više igrati kladionicu i vratiti uloženo.
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi