8

Komentari (8)

svasta
A vidis ja cuo da ima drvo u svjetu i na njemu rastu muda i fino ustanes rano i odes i naberes koliko ti treba!
adoado
Svasta bas me je sad to zanimalo kakvi su parovi. Ner nejma nista pametno il sportske novosti na portalu. Postali ste zadovljat sa vakvim mizernim novostima pa ste poceli trac i klac pisat. Uozbiljte se i piste kako se stranica zove,sportsport.ba a ne sta bilo
eye of the tiger
Ovaj sport sport.ba poceo navlaciti ljude na kocku. Prodaju se za sitne pare, uskoro ce I drogu reklamirati.
mmmaa
upravu si i ja sam to primjetio svtarno nije ok
troša
Da je radio u Njemačkoj 2 godine, uz standardne životne troškove, mogao je to zaraditi. Sad će još više igrati kladionicu i vratiti uloženo.
Adopasta
100.000 € će zaraditi u Njemačkoj za 2 godine?Ti još vjeruješ da pare rastu na grani!!
Keno
Pa mogao bi zaraditi da zivi na ulici i nema absolutno nikakvi troskova, i opet nebi ako radis nornalan poso prosjecna godisnja plata u njemackoj je oko 25 hiljada godisnje
Bhf
I ja sam cuo da u inostranstvu ima neka posebna vrsta drveca i kazu da na tom drvecu umjesto lista rastu pare i kad ti zatreba ti odes u vrt do tog drveta i naberes koliko ti treba.Dali je istina neznam ali tako kazu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.