Bosanac na SP-u, djevojka poručuje: Začepi im prljava usta

Djevojka Harisa Seferovića odgovorila

Bosanac na SP-u, djevojka poručuje: Začepi im prljava usta

E. Škorić

Švicarska je malo težim putem sinoć ipak uspjela da se plasira na Svjetsko prvenstvo.

Selekcija koju predvodi bh. stručnjak Vladimir Petković uspjela je u dva meča baraža da eliminiše Sjevernu Irsku i da ode na Mundijal u Rusiju, a član ove reprezentacije je i nesuđeni bh. reprezentativac Haris Seferović.

Kada je izlazi sinoć iz igre, navijači su zviždali Seferoviću na St. Jacobs Parku, a nakon utakmice se oglasila i Harisova djevojka.

"I onda na kraju svim nezahvalnim i beznadežnim začepi njihova prljava usta", napisala je na Instagramu Harisova djevojka Amina. 

Seferović ima 25 godina i trenutno je u Benfici, a prethodno je igrao u Grasshopperu, Fiorentini, Real Sociedadu i Eintracht Frankfurtu. Za Švicarsku je u 47 nastupa dao 11 golova, dok se bh. reprezentacijom povezivao sedam-osam godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti