Bosanac slavio zakucavanje, pa brutalno nokautiran zbog toga
Ervin Zulić slavio je zakucavanje, visio je na obruču, a onda kada se spustio na parket uslijedio je nokaut od Samuelsa, kojem se to nimalo nije dopalo

Nevjerovatan prizor u Austriji

Bosanac slavio zakucavanje, pa brutalno nokautiran zbog toga

E. Škorić

Na meču austrijskog prvenstva između Wellsa i Kapfenberga stradao je igrač porijeklom iz Bosne i Hercegovine Ervin Zulić.

U posljednjoj četvrtini je Zulić zakucao, duže je ostao da 'visi' na obruču, a to je razljutilo protivničkog igrača Davida Samuelsa.

Ovaj je sav bijesan pesnicom u glavu udario Zulića, nakon čega je naravno isključen, ali nije se izvinio Zuliću i nikom nije jasno zašto je ovo napravio.

U redu je biti ljut, ali ovo stvarno nije način da se iskaže nervoza ili bijes na terenu.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Bošnjak porijeklom iz BiH.
3 25
AMKO
Mamu mu crnacku
20 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi