"Bosanska Diletta" u slavljeničkoj atmosferi stigla na stadion Otoka

Slavi rođendan

"Bosanska Diletta" u slavljeničkoj atmosferi stigla na stadion Otoka

E. Čaušević

Fudbaleri Olimpika trenutno na svom terenu igraju protiv Sarajeva zaostali meč 4. kola Premijer lige BiH.

Utakmica na Otoci igra se od 16:30 sati i nakon prvog dijela gosti vode sa 1:0, a na "zadatku" je i najpopularnija sportska bh. voditeljica Zerina Patković.

Zerina se našla u centru pažnje kada se pojavila na TV ekranima na početku ove sezone Premijer lige, te je za mnoge bila pravo osvježenje.

Atraktivna voditeljica danas će pratiti meč Olimpika i Sarajeva u slavljeničkoj atmosferi. Naime, ona danas slavi svoj rođendan i u posebnom izdanju se pojavila danas na stadionu Otoka.

"Radno čak i za rođendan", napisala je Zerina pred današnju utakmicu na Instagramu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

taha21
Jebla vam Diletta mater vise
25 0
wubpozz
Zamisli sportski si novinar i pišeš o frokunjačama koje veze sa sportom nemaju..
20 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi